بعد چه اتفاقی میافتد؟ درست است که وبسایت شما بلافاصله ظرف یک هفته به صفحهی اول گوگل نمیرسد، اما پلاگینهای یواست سئو به شما کمک میکنند تا خود را متناسب با موتورهای جستجو، بهینهسازی کرده و شانس خود برای رسیدن به رتبههای بالاتر را افزایش دهید. این افزونه وردپرسی اگرچه برای این کار، عالی است، اما نیاز به همت خود شما هم دارد.
این مقاله از هوش فا که در واقع، آموزش کار با پلاگین یواست سئو Yoast Seo برای مبتدیان است، مبانی سئو (آنگونه که در پلاگینهای یوست وجود دارند) را توضیح میدهد. اجازه دهید این آموزشها را به صورت گام به گام بیان کنیم تا هر کاربری، هر چقدر هم مبتدی باشد، بتواند نحوه کار با پلاگین یوست را یاد گرفته و اولین قدمهای خود برای بهینهسازی سایتش را بردارد.
قبل از شروع، به این نکته دقت داشته باشید که این مقالهی آموزشی، طبیعتاً به خاطر محدودیتهای خود، نمیتواند تکتک جنبههای پلاگین یوست رو به طور جزئی و دقیق معرفی و ارائه کند. ما در این مقاله فقط میخواهیم درمورد چیزهایی که مهم هستند و احتمالاً هر کاربری برای پیکربندی سایت خود به آنها نیاز دارد را معرفی کنیم. پلاگین یوست، چند تنظیم ساده دارد، و کاربر باید بداند که کدام تنظیمات را باید اول پیکربندی یا کانفیگور کند.
فهرست موضوعات این مقاله:
- پیکربندی اولیه افزونه یواست سئو Yoast Seo: ویزارد پیکربندی (configuration wizard)
- سایر تنظیمات
- استفاده از متاباکس (Yoast Seo Metabox)
- آنالیزِ خوانایی (readability analysis)
- پیشنمایشِ اسنیپت (Snippet preview)
- آنالیز سئو (SEO Analysis)
- اندکی پیشرفتهتر: داشبورد یوست (Yoast Dashboard)
- ظاهرِ جستجو (Search Appearance)
پیکربندی اولیه افزونه یواست سئو: (configuration wizard)
ویزارد پیکربندی یوست سئو مکانی عالی برای شروع پیکربندی این پلاگین است. میتوانید این ویزارد را از مسیر زیر پیدا کنید:
Yoast SEO > General > Dashboard
ویزارد پیکربندی، شما را در مراحل مختلف راهنمایی میکند و کمک میکند تا پلاگین یوست سئو را متناسب با نیازهای سایت خودتان پیکربندی کنید. حتی اگر قبلاً کار پیکربندی سایتتان انجام شده، باز هم میتوانید هر وقت خواستید، این ویزارد را اجرا کرده و تغییرات لازم را انجام دهید. فقط باید همیشه اطمینان یابید که تنظیماتتان کاملاً بهروز هستند. هر مرحله از این ویزارد، شامل سوالات و پاسخهایی است که تعیینکنندهی تنظیمات سایت شما خواهند بود.
سایر تنظیمات
البته سئو، جنبههای بسیار زیادی دارد و برای دسترسی به همهی این جنبهها، باید تنظیمات بسیار زیادی در پلاگین انجام دهید. اما ویزارد یوست سئو به گونهای طراحی شده است که خودش از قبل، بسیاری از تنظیمات عمومیِ پلاگین را به درستی برای سایت شما انجام میدهد. بنابراین شما فقط باید روی مهم ترین جنبه تمرکز کنید، و مهمترین جنبه، محتوای سایت شماست.
استفاده از متاباکس یوست سئو (Yoast SEO Metabox)
هر مقاله یا راهنمای آموزشی که برای مبتدیان نوشته میشود، حتما باید دربارهی متاباکس هم صحبت کند. متاباکس یوست سئو به شما کمک میکند محتوای خود را هنگام نوشتن، بهینه کنید. اگر از بلاک ادیتور (Block Editor) استفاده میکنید، این متاباکس را در سمت راست ادیتورتان میبینید. در این متاباکس، چندین تب وجود دارد که فعلا فقط در مورد دو تب صحبت خواهیم کرد.
- تبی مخصوصِ افزودن واژه یا عبارتی که میخواهید برای صفحهتان بهینهسازی شود: کلیدواژه کانونی. این تب، در آنالیز سئو نیز گنجانده شده است.
- تبِ آنالیز خوانایی. چککنندههای موجود در این تب، به شما کمک میکنند به بهترین و مناسبترین نحو بنویسید تا بتوانید بهترین محتوا را در اختیار مخاطب قرار دهید.
اجازه دهید به چککنندههای هر تب بپردازیم و ببینیم در این متاباکس، چه کارهای دیگری میتوان انجام داد.
آنالیز خوانایی
اولین مرحله در بهینهسازی هر پست یا صفحه، این است که مطمئن شوید مطلبتان برای مخاطب، قابل خواندن و قابل فهم است. از آنجا که سئو، یکی از حوزههایی است که محتوا، حرف اول و آخر را در آن میزند، در پلاگین سئو وردپرس، یک «آنالیز خوانایی» طراحی شده است که بسیار مفید و قابل اعتماد است. دلیلِ گنجاندن این آنالیز، آن است که از نظر سازندگان یوست سئو، همهی افراد میتوانند محتواهایی قابل خواندن و قابل فهم تولید کنند. چه هنگام نوشتن پست جدید و چه پس از اتمام نوشتن، میتوانید از آنالیز خوانایی برای بهبود متن خود از نظر خوانا و قابل فهم بودن، استفاده کنید.
چرا خوانایی اهمیت دارد؟
اگر بخواهید محتوایی برای وبسایت خود بنویسید، باید بدانید که نوشتنِ آنلاین و نوشتن آفلاین، دو مقوله متفاوت هستند. خوانندگان متون آفلاین اگرچه وقت میگذارند و با حوصله، کتابهای طولانی یا مقالات مجلات را میخوانند، اما در خواندن آنلاین، افراد تمایل دارند که همهی محتوا را به سرعت بخوانند، پردازش کنند و آنها را به کار گیرند. این متنی که الان میخوانید، صفحهای از یک کتاب نیست. این مطلب، حاوی اطلاعاتی است که باید شما در مقام خواننده، آن را مثل تمام صفحات آنلاین دیگر، پردازش کنید. طراحانِ آنالیز خوانایی در یوست سئو نیز دقیقاً همین نکته و هدف را در ذهن داشتهاند.
قوانین دولتی و خوانایی
احتمالاً اطلاع دارید که مرکز یواست سئو در کشور هلند است و در این کشور، قانون تصریح کرده است که هر مطلبی که بر روی وبسایتهای دولتیِ این کشور منتشر میشود، از نظر سطح زبان، در سطح B2، یعنی سطح بالاتر از متوسط (upper intermediate) باشد.
هدف از این قانون آن است که همهی خوانندگان با هر سطح تحصیلات، بتوانند اطلاعاتِ منتشره در وبسایتها را به راحتی بخوانند و درک کنند. تیم یوست سئو نیز بر همین مبنا اعتقاد دارد که تمام سایتها باید برای همه، خوانا و قابل فهم باشند. هدف از آنالیز خوانایی نیز دقیقاً کمک به همین موضوع است.
حالا بیایید ببینیم در آنالیز خوانایی، چه چیزهایی وجود دارد:
یواست سئو پرمیوم
- نتایج آنالیز
- سهولتِ خواندن
- لحن مجهول (در برابر لحن معلوم)
- جملات متوالی
- توزیع تیترهای فرعی (زیرعنوانها)
- طول پاراگراف
- طول جملات
- کلمات و عبارات ربطی
همانطور که ملاحظه میکنید، یواست سئو جنبههای مختلف متن را آنالیز میکند.
- نمرهی خوانایی (Readability score): تستِ سهولتِ خواندن، اطمینان حاصل میکند که همه خوانندگان میتوانند نوشتهی شما را بخوانند. اگر فکر میکنید مخاطبان شما قرار است افرادی تحصیلکردهتر باشند، نمره ی پایینتر هم برای سایت شما قابلقبول خواهد بود. معیار خوانایی یوست، فقط یک راهنمای عمومی است. میزان پایبندی شما به این راهنما، به خودتان بستگی دارد.
- استفاده از لحن مجهول (passive voice): استفادهی زیاد از جملات مجهول، خواننده را از شما دور میکند، درحالی که استفاده از جملات معلوم، خواننده را بیشتر درگیر متن میسازد. البته تقریباً غیرممکن است که بتوان متنی نوشت که هیچ فعل و جملهی مجهولی در آن استفاده نشده باشد؛ از این رو، در آنالیز خوانایی، اگر نسبت جملات مجهول به معلوم، تا سقف 10 درصد باشد، مورد قبول است.
- جملات متوالی (Consecutive sentences): اگر متن شما سه یا بیش از سه جملهی پشت سر هم داشته باشد که همهی آنها با یک واژهی واحد شروع شوند، متنتان تکراری و خستهکننده میشود. یواست سئو از شما میخواهد جملاتتان را تغییر دهید و آنها را متنوعتر کنید.
سایر آیتمهای خوانایی:
- استفاده از تیترهای اصلی و فرعی (headings and subheadings): تیترهای اصلی به شما کمک میکنند موضوعاتتان را دستهبندی کنید تا پردازش متن، راحتتر شود و خوانندگان بتوانند صفحات شما را با سرعت بیشتری بخوانند.
- طول پاراگراف (Paragraph length): در یک مقالهی آنلاین، درک پاراگرافهای طولانی برای خوانندگان سخت است زیرا خواننده در واژهها گم میشود. تکههای کوچکترِ متن، سادهتر پردازش میشوند.
- طول جمله (Sentence length): اگرچه در نوشتن کتاب، میتوان طول یک جمله را به اندازهی نصف یک صفحه کش داد، اما برای خوانندگان آنلاین، خواندن جملاتِ کوتاهتر، بسیار راحتتر است. معیار یوست سئو برای طول جمله، 20 کلمه در هر جمله است.
- استفاده از کلمهها و عبارات ربطی (transition words): استفاده از کلمهها و عبارات ربطی به بهبود جریان صفحه و متن کمک میکند. عبارات و کلمات ربطی به خواننده نشان میدهد که قرار است چیز دیگری در ادامهی مطلب قبلیتان بیاید، و ذهن او را برای جملهی بعدی آماده میکند. اگر عادت به نوشتن داشته باشید، میدانید که استفاده از کلمات و عبارات ربطی در 30 درصد از جملات، کار سختی نیست.
پیشنمایش اسنیپِت (snippet preview)
جدای از چککنندههای موجود در متاباکس، یواست سئو یک «پیشنمایش اسنیپِتِ» قابل ویرایش نیز ارائه کرده است. در بلاک ادیتور، میتوانید این پیشنمایش اسنیپت را نزدیک بالای سایدبار یا در زیر ادیتور، در پایین تب «سئو» مشاهده کنید. پیشنمایش اسنیپت نشان میدهد که پلاگین یوست، چگونه صفحهی شما را در گوگل و سایر موتورهای جستجو به نمایش میگذارد. به عبارت دیگر، این اسنیپت به شما میگوید که سایت شما در نتایج جستجو، چگونه ظاهر میشود.
در پیشنمایش اسنیپت، میتوانید یک توضیح متا ایجاد کنید. سعی کنید چیزی که برای توضیح متای خود مینویسید، واضح و بیانگر موضوع پست یا صفحهتان باشد. اجازه دهید کسانی که دارند سرچ میکنند، بفهمند که آن چه دنبالش هستند را در سایت شما خواهند یافت، و بعلاوه، با نوشتن یک اسنیپت جذاب، آنها را ترغیب کنید به سایت شما بیایند. اگر توضیح متای شما در اسنیپت، خیلی خوب باشد، رتبهتان افزایش خواهد یافت.
آنالیز سئو
مرحلهی بعدی، بهینهسازی محتوای شما بر اساس کلیدواژهی کانونی است که رتبهی شما در موتورهای جستجو را تعیین میکند. کلیدواژهی کانونی خود را میتوانید در بالای سایدبارِ بلاک ادیتور، یا در بالای تب «سئو» وارد کنید.
اجازه دهید این نکتهی مهم را همینجا به طور واضح بگوییم که وارد کردن یک کلیدواژه در این بخش، هرگز ضامن رتبهی شما برای آن کلیدواژه نیست. یوست هرگز ادعا نکرده که اگر کلیدواژهی کانونی خود را در این بخش وارد کنید، رتبهی شما را در نتایجِ جستجوی آن کلیدواژه ارتقا میدهد. تمام کاری که یوست میتواند انجام دهد این است که به شما بگوید محتوای شما چقدر بهینه است و چقدر شانس این را دارد که باعث ارتقای کلیدواژهی شما شود.
آنالیز سئوی یوست در حال حاضر شامل آیتمها یا چککنندههای زیر میشود:
- عبارت کلیدی در تیترهای فرعی (زیرعنوانها) (Keyphrase in subheading)
- توزیع عبارت کلیدی (Keyphrase distribution)
- توضیحات تصاویر (Image alt attributes)
- طول عنوان سئو (SEO title width)
- لینکهای خارجی (Outbound links)
- لینکهای داخلی (Internal links)
- عبارت کلیدی در مقدمه (Keyphrase in introduction)
- طول عبارت کلیدی (Keyphrase length)
- تراکم عبارت کلیدی (Keyphrase density)
- عبارت کلیدی در توضیح متا (Keyphrase in meta description)
- طول توضیح متا (Meta description length)
- عبارت کلیدی تکراری (Previously used keyphrase)
- طول متن (Text length)
- عبارت کلیدی در عنوان اصلی (Keyphrase in title)
- عبارت کلیدی در آدرس اینترنتی صفحه (Keyphrase in slug)
تصویر فوق، نمونهای از آنالیز سئو در یواست است که جنبههای مختلف متن را تحلیل و آنالیز میکند. اجازه دهید هر کدام از آنها را جداگانه توضیح دهیم:
آیتمهای آنالیز سئو
- عبارت کلیدی در تیترهای فرعی (زیرعنوانها) (Keyphrase in subheading): تیترهای فرعی، بخش بسیار مهمی از مقاله یا متن شما هستند. باید عبارت کلیدی خود را چند بار در تیترهای فرعی خود تکرار کنید. نیازی نیست تکرار کنیم که چرا آوردن عبارت کلیدی کانونی در تیترهای فرعی، مهم هستند.
- توزیع عبارت کلیدی (Keyphrase distribution): درست است که باید عبارت کلیدیتان را به اندازهی کافی در متنتان بیاورید، اما توزیع و پراکندگی تکرار کلمهی کلیدی در سراسر متن، و ایجاد تعادل در تکرار عبارت کلیدی در بخشهای مختلف متن، اهمیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل است که یوست سئو کنترل میکند که عبارت کلیدی شما توزیع و پراکندگی مناسبی در سراسر متن داشته باشد.
- توضیحات تصاویر (Image alt attributes): برای آن که بازدیدکنندگان سایتتان تجربهی بهتری از سایت شما داشته باشند، بهتر است تصاویری را به متنتان اضافه کنید. برای این منظور، از کلیدواژهی کانونی خود در توضیح تصاویر استفاده کنید تا گوگل بتواند تصویر مورد نظر را به کلیدواژهی مورد نظر ربط دهد.
- طول عنوان سئو (SEO title width): اگر تیتر یا همان عنوان اصلی صفحهتان کوتاه باشد، بازدیدکنندگان گوگل بیشتر کنجکاو میشوند که روی وبسایت شما کلیک کنند.
- لینکهای خارجی (Outbound links): یوست سئو همیشه سایتها را تشویق میکند تا به وبسایتهای دیگر نیز لینک بدهند، چرا که این کار باعث تعامل بیشتر در اینترنت میشود. هدف از لینک دادن به وبسایتهای دیگر این است که نشان دهید وبسایتهای دیگر نیز مطالب و محتوای شما را تایید میکنند، یا بازدیدکننده میتواند برای کسب اطلاعات تکمیلی و بیشتر، به آن وبسایتها سر بزند.
- لینکهای داخلی (Internal links): برای آنکه ساختار سایتتان بهتر باشد، در هر مطلب خود، حداقل به یکی از دیگر از صفحات وبسایت خودتان لینک بدهید. این کار سبب میشود بازدیدکننده، بیشتر در سایت شما بماند و اطلاعات بیشتری را از سایت خودتان دریافت کند.
سایر آیتمهای آنالیز سئو
- عبارت کلیدی در مقدمه (Keyphrase in introduction): شما باید از همان ابتدای مقاله یا مطلب خود، روشن کنید که آن صفحه دربارهی چیست. پس برای رسیدن به این هدف، باید عبارت کلیدی کانونی خود را در همان پاراگراف اول بگنجانید.
- طول عبارت کلیدی (Keyphrase length): اگر یک عبارت کلیدی، بیش از حد کوتاه باشد، احتمالاً در آن عبارت کلیدی، رقابت بسیار شدیدی با دیگران خواهید داشت. از سوی دیگر، اگر عبارت کلیدیتان طولانی باشد، بهینهسازی پستتان سختتر خواهد شد. بنابراین یوست سئو پیشنهاد میکند که عبارت کلیدی کانونیتان، حداکثر 4 واژه باشد و بیشتر نشود.
- تراکم عبارت کلیدی (Keyphrase density): در نسخهی رایگان یوست سئو، اگر تراکم عبارت کلیدیتان بین 0.5 تا 3 درصد باشد، وضعیت تراکم عبارت کلیدیتان قابل قبول خواهد بود. هدف از این تراکم، آن است که اطمینان حاصل شود عبارت کلیدیتان به اندازه کافی (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم) در متن آمده است.
- عبارت کلیدی در توضیح متا (Keyphrase in meta description): سعی کنید در توضیح متای خود، عبارت کلیدی کانونی خود را به کار ببرید. افرادی که آن اصطلاح را در گوگل سرچ میکنند میتوانند آن عبارت را در نتایج جستجوهای خود ببینند و بنابراین تشویق شوند روی صفحه شما کلیک کنند.
و چند آیتم پایانی:
- طول توضیح متا (Meta description length): خود یوست سئو توصیه میکند که طول توضیح متا، بین 120 تا 156 کاراکتر باشد.
- عبارت کلیدی تکراری (Previously used keyphrase): منظور از عبارت کلیدی تکراری، این است که شما یک عبارت کلیدی را قبلا برای صفحات دیگرتان استفاده کرده باشید. دقت داشته باشید که هدف یوست سئو این است که هر صفحهی شما (و نه کل وبسایتتان) را برای یک کلیدواژهی خاص، بهینه کند. پس نباید با تعریف یک کلیدواژه در صفحات مختلف، خودتان کاری کنید که باعث رقابت بین صفحههای مختلفتان شود. یوست سئو به شما هشدار میدهد که قبلا صفحهای برای کلیدواژهی مورد نظرتان داشتهاید. اگر دو یا چند صفحهی شما موضوع مشابهی دارند، بهترین راهحل این است که برای هر صفحهی مختلف، از کلیدواژههای دقیقتر و طولانیتر استفاده کنید.
- طول متن (Text length): اگر میخواهید صفحهی شما برای یک عبارت کلیدی مشخص، رتبهای بگیرد، باید در آن صفحه، مطلبتان حداقل 300 کلمه داشته باشد. در غیر این صورت، موتورهای جستجو به سختی میتوانند موضوع آن صفحه را درک کنند و ممکن است آن صفحهی شما را «فاقد محتوای لازم» تشخیص دهند. پس حتماً به طول متنتان دقت داشته باشید.
- عبارت کلیدی در تیتر اصلی (Keyphrase in title): اگر کلیدواژهی کانونی خود را در ابتدای تیتر صفحهتان بیاورید، بیشترین اعتبار را کسب خواهید کرد. بعلاوه، احتمالی دیدهشدن آن تیتر بعد از به اشتراک گذاشتن پست و مطلبتان بیشتر خواهد شد.
- عبارت کلیدی در آدرس اینترنتی صفحه (Keyphrase in slug): پیشنهاد میکنیم عبارت کلیدی خود را در URL صفحهی مربوطه نیز تکرار کنید. این امر کمک میکند تا بازدیدکننده، حتا با مشاهدهی آدرس صفحهی شما بفهمد که محتوای آن صفحه دربارهی چیست. گوگل نیز از افزودن عبارت کلیدی در URL استقبال میکند.
آیا همه چراغها باید سبز باشند؟ یواست سئو چه میگوید؟
خیر، الزامی نیست که همهی چراغهای تحلیل سئو سبز باشند تا پست یا صفحهی شما بتواند رتبهی خوبی بگیرد. به همین وجه، اگر همهی چراغهای آنالیز سئو و خوانایی شما سبز باشد، این سبز بودن اصلا به این معنی نیست که آن صفحه شما حتماً رتبهی خوبی میگیرد. اگرچه متخصصان یواست سئو توصیه میکنند که سعی کنید چراغهای خوانایی و سئوی صفحهتان سبز باشند، اما بهترین استراتژی، این نیست که سعی کنید حتما چراغها سبز شوند. همیشه «جستجوی کلیدواژه» و «ساختار سایت» از سبز بودن چراغها اهمیت بیشتری دارند.
مرحله بعد: محتوای محوری (cornerstone content)
اگر صفحهی شما، صفحهی اصلی دربارهی موضوع یا کلیدواژه ی خاصی است که قرار است صفحات دیگری هم دربارهی همان موضوع یا کلیدواژه بنویسید، میتوانید آن صفحه را به عنوان «محتوای محوری» (cornerstone content) انتخاب کنید. در متاباکس سئو، یک «کلید تغییر وضعیت» (toggle) به همین منظور طراحی شده است تا یواسد سئو بتواند به شما در ایجاد بهترین مقالات محوری، کمک کند. اما پرداختن به نحوهی اجرای «استراتژیِ محتوای محوری» در سایت، چیزی نیست که بتوان آن را در مقالهی حاضر و به زبان ساده برای مبتدیان شرح داد.
اندکی پیشرفتهتر: داشبورد یواست
مسلماً کارهایی که با یواست سئو میتوانید انجام دهید بسیار بیشتر از چیزهایی است که تاکنون در این مقاله گفتیم. در Yoast SEO میتوانید به تنظیمات فراوانی که مربوط به این افزونه در داشبورد یواست هستند دسترسی یافته و آنها را تغییر دهید. البته به صورت پیشفرض، معمولاً نیازی نیست چنین تغییرات را در تنظیمات سایت خود ایجاد کنید. بهطور خاص، اگر تجربهی زیادی در این زمینه ندارید، اکیداً توصیه میشود که همان تنظیماتِ انجامشده در ویزاردِ پیکربندی را حفظ کنید و به چیزی دست نزنید. اما اجازه دهید فقط در حد معرفی، چند نمونه از این تنظیمات Yoast SEO را با هم مرور کنیم:
ظاهرِ جستجو در یواست سئو
اگر به Yoast > Search بروید، میتوانید تنظیم کنید که سایت شما چگونه در موتورهای جستجو نمایش داده شود. به عنوان مثال، «جداکنندهی عنوان» (Title Separator) را انتخاب کنید. در ویزارد پیکربندی، میتوانید خط فاصله (dash)، علامت ستاره (asterisk) یا هر چیز دیگری را انتخاب نمایید. اگر چیزی را تغییر دادید و بعدها نظرتان عوض شد، دوباره از همین قسمت میتوانید آن را تغییر دهید.
از جمله چیزهایی که میتوانید در بخش «ظاهر جستجو» (Search appearance) تغییر دهید، این است که مشخص کنید افزونهی شما چگونه عنوانها و متاهای شما را تنظیم کند. برای این منظور به تبِ «انواع محتوا» بروید. در آنجا قالبِ پیشفرضی (default template) که یواست سئو برای عنوان پست شما انتخاب کرده است را مشاهده کنید. شاید اطلاع از این که این قالب، کجا قرار دارد و چگونه میتوان آن را پیکربندی کرد روزی به دردتان بخورد.
این بخش، صرفاً به این معنی است که یوست سئو از عنوان صفحه یا پست شما به عنوان «عنوان صفحه» (page title) استفاده میکند و در صورتی که پست شما بیش از یک صفحه باشد، آنها را شمارهگذاری میکند. سپس یواست سئو یک «جداکنندهی عنوان» (title separator) اضافه میکند (همانی که در ابتدای همین بخش از مقاله گفتیم) و سپس نامی که شما هنگام ایجاد سایتتان به عنوان «نام سایت» (site name) انتخاب کردهاید را میآورد.
این نمونه از تنظیمات، موردی است که خود تیم یوست سئو به کاربران توصیه میکند از آن استفاده کنند چرا که هم بر عنوان صفحه تمرکز دارد و هم برند شما را در انتهای میآورد. دلیل تاکید بر این تنظیمات، آن است که شما باید بدانید چنین تنظیمی در این بخش از یواست سئو وجود دارد، و به همین دلیل است که عنوانهای شما به همین صورت در سرچهای گوگل مشاهده میشوند.
حرف پایانی: یواست سئو برای مبتدیان
این مقاله، آموزش Yoast SEO برای مبتدیان بود. اگر افزونهی یواست سئو به درستی نصب شده باشد، وبسایت شما برای گوگل آماده است. اکنون میتوانید محتواهای مورد نظرتان را بر مبنای معیارهای آنالیز خوانایی و آنالیز سئو، به سایتتان اضافه کرده و آنها را بهینهسازی کنید.
منبع: yoast.com